Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási módok

 1. Csomag átvétele FOXPOST csomagautomatában

Ön kérheti megrendelését Foxpost csomagautomatába, amelyek az ország nagyobb városaiban  megtalálhatóak.

A csomag automaták forgalmas bevásárlóközpontokban, védett, őrzött, zárt, biztonságos helyen, hosszú átvételi nyitva tartással üzemelnek. Nem kell alkalmazkodni a futárhoz, megrendelt csomagját az Önnek tetsző időpontban veheti át, igazítva akár a napi bevásárlásához.

Hogy tudja átvenni rendelését?

Miután csomagja megérkezett az Ön által választott csomagautomatába, a  FOXPOST rendszere SMS üzenetben egy  kódot küld a csomag átvételéhez, az ajtó nyitásához.  Ezzel a a nyitókóddal tudja  kivenni  csomagját. Ha utánvétes fizetési módot választott, akkor rendelését átvételkor az automatánál bankkártyával tudja kiegyenlíteni. Amennyiben  az árufizetés megtörtént rendeléskor, Önnek  átvételkor fizetési kötelezettsége már nincs. A csomagautomata 7 napig őrzi meg a csomagot.

Ha még nem  rendelt  csomagautomatába, használatáról  itt tud tájékozódni: http://www.foxpost.hu/

FOXPOST szállítási díjak

 • banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén 990 Ft
 • utánvétes fizetés esetén 1.090 Ft
 1. Csomag átvétele Pick Pack csomagátvételi ponton

Ön kérheti megrendelését Pick Pack csomagátvételi pontra, amelynek már széles hálózata alakult ki, és folyamatosan bővül. Ez egy nagyon rugalmas átvételi lehetőség, Ön dönt az átvétel idejéről, legyen az munkába menet-jövet, igazítva tankoláshoz, hétvégén akár összekapcsolva bevásárlással, kikapcsolódással. Nem kell munkahelyre kérni kíváncsiskodó kollégák  kereszttűzébe.

Pick Pack pontok találhatók minden MOL, OMV, AVANTI, AVIA töltőállomáson, forgalmas közlekedési csomópontokban lévő REALY és frekventált üzletsorokon lévő INMEDIO hirlapüzletekben, jól ismert ruházati üzletláncban, a PLAYERSROOM-ban, és  az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszer láncában, a COOP-ban, valamint a SportFactory, Sportmax, 220Volt, Rextra és Egészség Plusz üzletekben.

Hogyan tudja átvenni rendelését?

Miután csomagja megérkezett az Ön által választott Pic Pack átvételi pontra, a Pick Pack rendszere email-ben értesítést küld.Ha utánvétes fizetési módot választott, akkor rendelését átvételkor készpénzben vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni. Amennyiben  az árufizetés megtörtént rendeléskor, Önnek  átvételkor fizetési kötelezettsége már nincs. Az átvételi pont 7 napig őrzi meg a csomagot.

Ha még nem rendelt  Pick Pack pontra, használatáról  itt tud tájékozódni: http://www.pickpackpont.hu/

Pick Pack Pont szállítási díjak

 • banki előreutalás vagy  bankkártyás fizetés esetén 1300 Ft
 • utánvétes fizetés esetén 1500 Ft
 1. Házhoz szállítás GLS Futárszolgálattal

Ön kérheti megrendelését házhoz szállítással vagy munkahelyére, ami a legkényelmesebb megoldás. Rendeléskor adjon meg minden olyan információt, ami a sikeres kiszállítást elősegíti (pl.  munkahelyi cég neve, emelet, épület,  részleg, HRSZ, stb.).

GLS Futárszolgálatról itt tud tájékozódni: https://gls-group.eu/HU/hu/home

GLS Futárszolgálat szállítási díjak

 • banki előreutalás vagy  bankkártyás fizetés esetén 1550 Ft
 • utánvétes fizetés esetén 1950 Ft

Fizetési módok

A szállítás 25 000 Ft rendelési érték felett díjmentes ,GLS házhoz szállítás, GLS csomagpontra szállítás MPL házhoz szállítás esetén nincs díjmentes szállítás. 

Minimum vásárlási összeg 3 000 Ft.

 1. Utánvételes fizetés

A rendelés fizethető átvételkor utánvételesen.

 1. Banki átutalás (előre utalás) 

Rendelését kifizetheti banki átutalás útján. Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Katella Kft.
Számlaszám: 10700275-43158405-51100005

 1. Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés webáruházunkban a CIB Bank által nyújtott biztonságos bankkártyás lehetőséggel, ún. háromszereplős (webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a  webáruház oldaláról, melyen a megrendeléssel kapcsolatos információt adja meg. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat kizárólag a bank VeriSign tanúsítvánnyal ellátott 256 bites TLS titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról a webáruház nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejezésével a vásárló visszatér a webáruház oldalára, ahol a vásárlás eredménye jelenik meg.

Háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége megterhelni a vásárló kártyáját.

Az online bankkártyás fizetésnél egy virtuális POS terminál helyettesíti az üzletekben használatos fizikai kártyaleolvasó terminált. A virtuális POS biztonsági protokoll alkalmazásával kapcsolatot teremt a kereskedő webáruház - vásárló - bank között.

https://www.cib.hu/

 

 

 

 

Keresés